Kanizsai Dorottya Gimnázium

Közösségi szolgálat - Torna megyei döntő Szombathelyen

December 16.-án a Bolyai János Általános iskolában egy tornaversenyre került sor.

A versenyen 4 korcsoport indult, az I. II. és a III.-IV. korcsoport. Én és barátnőm a jáki csapatot kísértük el diákmunka keretében.
A mi feladatunk az volt, hogy zenét kapcsoljunk, írjuk az eredményeket, és hogy a lányokat bemelegítsük, ameddig a volt edzőnk, Vera néni versenyzik a többiekkel.

A legkisebbekkel, azaz az első korcsoportosokkal kezdődött a verseny. Ebben a korosztályban 4 csapat indult. Náluk ugrás és talaj gyakorlat volt. A kislányok sikeresen teljesítették a feladatotAz első korcsoportosok versenyét a jákiak nyerték, és egyéni versenyben is ők vitték el az első három helyezést.
 


Utánuk a második korcsoportosok következtek. Ebben a korosztályban 3 csapat indult. Nekik ugrás, talaj és gerenda gyakorlat volt a feladat. A második korcsoportosok versenyét is a jákiak nyerték. Egyéniben 2.,3. és 5.-6. helyezést érték el a lányok.

A verseny vége felé a harmadik-negyedik korcsoportosokra került a sor. Náluk ugrás, talaj és gerenda gyakorlat volt, itt is 3 csapat indult. Ebben a korosztályban a Bolyaisok lettek az elsők, a jákiak a másodikak. A jákiaknak, 3. -4.  és 5. helyet sikerült egyéniben elérni. Így mind a 3 jáki csapat indulhat az országos elődöntő versenyén.

Jól éreztük magunkat a segítő szerepkörben.

 
2021. december 20. Vidóczi Júlia és Németh Enikő 9.B

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek