Kanizsai Dorottya Gimnázium

Amatőr Röplabda Diákolimpia Országos Döntő

2023.04.14-én került sor az amatőr röplabda országos diákolimpia döntő fordulójának megrendezésére Debrecenben.
Mind a tízen nagyon vártuk már ezt a napot. Péntek hajnalban indultunk, majd 6 órányi buszozás után három nehéz és izgalmas nap várt ránk. Ez a verseny egy fantasztikus lehetőség volt számunkra, hogy kipróbáljuk képességeinket, és egy nagyon jócsapat kovácsolódjon belőlünk.

Az első nap izgalmasan kezdődött.
A csapattal a tornaterembe érkezve, felkészülten és izgatottan vártuk az első mérkőzésünket. A versenyhangulat, a hangos szurkolás és ujjongás azonnal magával ragadott minket. A verseny során sok kihívással találkoztunk. Az ellenfelek rendkívül erősek voltak, így minden energiánkat be kellett vetnünk ellenük a győzelemért. Minden pillanatban figyelni kellett a labdát, a társakat, az ellenfelet, mert egyetlen hiba is dönthetett a meccs sorsáról. Nem minden mérkőzésünk zárult győzelemmel, de azok a vereségek csak még nagyobb motivációt jelentettek számunkra.

Azonban nem csak a küzdelemről és győzelmekről szólt ez a verseny. Számos új barátságot kötöttünk a résztvevő csapatokkal. A verseny utolsó napján már érezhető volt a fáradtság, de az izgalom és az elszántság mindannyiunkban megmaradt.

Országos 6. helyezést értünk el, mely köszönhető volt az egész csapat munkájának és testnevelő tanárunk elszántságának. Természetesen a jó hangulat végig velünk volt.

Jó élményekkel és büszkeséggel emlékezhetünk vissza erre az izgalmas három napra.

Felkészítő: Kovács Balázs

A csapat tagjai: 
                           
Horváth Laura        10.c
Taskó Dóra           10.k
Varga Jázmin         11.k
Déri Boglárka        9.kny
Zsigmond Zsuzsanna   11.k
Feiner Zsófia        10.k
Balogh Nikolett      9.c
Balogh Boglárka      11.c
Kovács Elizabet      10.c
Kercza Noémi         9.c


 
2023. május 18. Balogh Boglárka  11.c

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek