Kanizsai Dorottya Gimnázium

Atlétika – Tinódi Kupa

2019.10.10-én járunk egy napsütötte, ködös reggelen.
Sportolók gyülekeznek a Sugár úti atlétika pályán. Ünnepélyes megnyitóval kezdődik az esemény. A hagyományoknak megfelelően kihirdetik az előző év versenyének eredményét, és átadják a vándorserleget.

A KDG leány csapata a tavalyi versenyen III. helyezést érte el! Rengeteg iskolából érkeztek diákok a Sárvári Tinódi Lantos Sebestyén Gimnázium által rendezett Pünkösthy Huba emlékversenyre. A mi iskolánkból is nagyon sokan eljöttek és több versenyszámban volt indulónk...
Első helyezést Petres Ivett (100m) és Kiss Nóra (800m) értek el.

Második lett Kovács Flórián (800m), Bögöly Barnabás (1500m) és a 4x400m-es női váltónk, melynek tagjai: Liszta Bianka, Hütter Rebeka, Szekeres Szederke, Németh Hanna.


Herczeg Adrián Márk (1500m) harmadik helyezésével sem búslakodhat és a 4x100m-es női váltónk sem vonhatja kétségbe tehetségét, hiszen rengeteg induló közül ők is a dobogóra állhattak, (női 4x100m-es váltó tagjai: Petres Ivett, Gráczer Fanni, Szekeres Szederke, Kismarosi Dóra).

Én jómagam a 11 óra 30 perckor kezdődő 3000 méteres síkfutáson vettem részt és a VI. korcsoportban 2. helyezést értem el. Nagyon örültem ennek a helyezésnek, de nem voltam elégedett magammal, mert maximalistaként mindig győzni szeretnék!
Büszke vagyok csapattársaimra és az összes résztvevő diákra, akik megjelentek a mai versenyen.

Köszönet a rendezőknek, Baumgartner Eszter tanárnőnek és mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ezen a napon több száz gyerek sportolhasson együtt. Örömmel tölt el, hogy igazi atlétákkal versenyezhettem, nagyon jó tapasztalat volt ez számomra.

 
2019. október 22. Németh Áron 12.B

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek