Kanizsai Dorottya Gimnázium

Dobogón a Kádögök

2018. április 27.-én, Veszprémben került megrendezésre a 2017/18as tanév Regionális fair-play kupa döntője.
Iskolánk leány focicsapata is részt vett a megmérettetésen, ahol kategóriájukban 5 csapat versengett a dobogós helyekért.
A kellemes, napsütéses délelőttön izgalmas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők. Az igényes pályák és a szervezettség teljes igényének köszönhetően nem csak a lány, de a fiú csapatok is élményekkel és pozitív tapasztalatokkal gazdagodhattak.
Csapatunk a nagy hajrában alul maradt ezzel lecsúszva a május 27-i országos fináléról melynek Telki ad otthont. Azonban a dobogó harmadik fokára még így is büszkén álltak fel lányaink akik bravúros mérkőzéseket játszottak.

A kupa után a Veszprémi Szabadidőközpont helyben készült gulyáslevessel vendégelte meg a játékosokat és kísérőiket.A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jóvoltából minden csapat egy teljes felszereléssel gazdagodott, amely egy mezt, nadrágot,sípcsontvédőt és sportszárat tartalmazott.

A csapat tagjai: Beszterczi Rebeka, Simon Franciska, Molnár Martina, Erős Tícia, Imre Bonita, Szabó Kata, Köbli Petra, Horváth Fanni és Döme Amanda. Kísérőtanár: Kovács Balázs

Iskolánk nevében gratulálunk a bronzéremhez, és további sportsikereket kívánunk!

 

2018. május 14. D.A.

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek