Kanizsai Dorottya Gimnázium

Iskolai terematlétika verseny

A februárban megrendezett terematlétika versenyen számos diák mérhette össze tehetségét. Ezzel a rendezvénnyel az iskola nagyszerű lehetőséget nyújtott a tanulóknak, hogy különböző versenyszámokban kipróbálhassák magukat, melyek a következők voltak: helyből távolugrás, 5-ös ugrás, magasugrás, medicinlabda hajítás hátra, húzódzkodás, 30m ingafutás.

Azoknak is jó lehetőség volt, akik nem sportolnak aktívan. A verseny meghozta gyümölcsét, minden versenyzőnek megvolt a sikerélménye, emellett sok kiemelkedő eredmény is született. Többször is dobogóra állhatott Krisztánovics Adrienn – 10.b, Palatin Máté – 12.c, Kovács Benedek – 12.b és Tóth Marcell – 12.k, akik verseyszámaikban kiemelkedően is tejlesítettek.
 


Mindenki jól érezte magát. A légkör már-már családias volt, hiszen a legtöbb induló ismerte ellenfeleit, valamint a versenybírákat is. Bíróként is nagy élmény volt részt venni a versenyen, mert így jobban megismerhettem a különböző versenyszámokat. Remélem, hogy még sok ilyen színvonalas és jó hangulatú iskolai rendezvényben lehet részünk.

 
2018. március 13. Kovács Zsófia és Hittér Virág 12.C

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek