Kanizsai Dorottya Gimnázium

Jubileumi Röplabda Kupa

Iskolánk jubileumi ünnepségsorozata alkalmából röplabda versenyt szerveztünk. Három csapat versengett egymással az első helyért velünk együtt. A Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium, illetve a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola és Kollégium.

Vegyes csapatok indultak, vagyis fiúk is és lányok is részt vettek. Ez elsősorban nagyon meglepő volt, hiszen kevés alkalmunk van akármilyen sportágban keverni a csapatokat, résztvevőket. Nyilván ennek fő oka az erőbeli különbség, ami a bemelegítések alakalmával ki is ütközött. De természetesen a fiúk sportszerűek voltak és nem használták ezt ki. Másrészt viszont remek lehetőséget adott arra, hogy megmutassuk, milyen jól tudunk együttműködni, annak ellenére, hogy nem játszottunk még sohasem együtt ilyen felállásban.


Összességében nagyon jó hangulatban telt ez a nap is, szurkolótáborunk töretlen lelkesedéssel buzdított minket. Azt hiszem, bátran állíthatom, nem véletlen, hogy már 100 éve képes működni iskolánk. Kell hozzá egy ilyen jó diák- és tantestület. A lelkesedés a sport iránt (is), mint nézőként, mint résztvevőként egyaránt mutatja, hogy „mozgásban tartjuk” iskolánkat.

  1. helyezett: Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola és Kollégium
  2. helyezett: KDG
  3. helyezett: Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium
 
 
2017. november 26. Szecsődi Noémi 12.C

 

 
 

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek