Kanizsai Dorottya Gimnázium

Labdarúgó kupával kezdtük az ünnepet

Gimnáziumunk 100 éves jubileumára a testnevelés munkaközösség is több programmal készül. Az első eseményünk az a labdarúgó kupa volt, amelyre meghívtuk a Horváth Boldizsár Szakgimnáziumot, a Nagy Lajos Gimnáziumot és a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnáziumot. A szeles és hűvös időben nagy kedvvel lendültek játékba a csapatok. Az emléktornát körmérkőzések formájában bonyolítottuk le, így mindenki játszott mindenkivel. Sportszerű és küzdelmes játék alakult ki.

A meccsek sorából a Nagy Lajos Gimnázium került ki győztesen, hiszen mindhárom találkozóját megnyerte. A második helyet a Horváth Boldizsár Szakgimnázium, a harmadikat a házigazda Kanizsai Dorottya Gimnázium, míg a negyediket Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium szerezte meg.

A 100 éves jubileum következő sportos programja október 3-án lesz. Ekkor avatjuk fel azt a dicsőségfalat, amelyen azok az egykori tanulóink szerepelnek, akik sportágukban magyar bajnoki címet szereztek, vagy magyar válogatottságig jutottak. Velük együtt szeretnénk ünnepelni, és egy Tea és Tudomány est keretében beszélgetni a múltjukról és jelenükről.
 
 
2017. szeptember 22. Pezenhófer György
Fotó: Internet

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek