Kanizsai Dorottya Gimnázium

Felvételi tájékoztató 2020 / 2021

A 2020/21-es tanévben a Kanizsai Dorottya Gimnázium a 104. tanévét kezdi meg. Nagy múltú gimnáziumunk az utóbbi évtizedekben magas szintű idegen nyelvi tagozataival és informatikai képzéseivel vált ismertté és keresetté.
 
Az idegen nyelvi képzés mellett több éve kiemelt szerepű az informatika-oktatásunk. Ezen a területen számos lehetőséget kínálunk – az alapszintű képzéstől a programozásig – a hozzánk érkező tanulók számára.

Sikeres a magyar-angol két tanítási nyelvű tagozat, eredményessége alapján sok az érdeklődő tanuló, a Gimnázium immár nyolcadik éve indítja a képzést. A Kanizsai Dorottya Gimnázium Szombathely, illetve Vas megye egyik legnagyobb gimnáziuma, ahová közismerten szívesen járnak a tanulók.

Az intézmény természettudományos laborja a 21.század legmodernebb eszközeivel van felszerelve, amely biztosítja a tanulók gyakorlati munkáját - biológia, kémia, fizika - tantárgyak tekintetében.  A gyakorlati tapasztalaton való oktatás aktív része a gimnázium természettudományos oktatásának.

Hogy miért jó az A osztályt választani vagy a B osztályt vagy a C osztályt, illetve a két tanítási nyelvű osztályt, arról honlapunkon olvashatnak vidám, hívogató írásokat! Segíthet Önöknek az iskolaválasztásban egy korábbi cikkünk: Melyik iskolát válasszuk? - ajánló középiskolát választóknak.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Nyílt napokon, 2019. november 20-21-én!

► Nyílt nap 2019. november 20-én szerda 8 órától a szombathelyi tanulók számára
► Nyílt nap 2019. november 21-én csütörtök 8 órától a vidéki tanulók számára
 
Részletes Felvételi tájékoztatónkat a linkre kattintva találják.

 

2019. október 07. Merklin Ferenc

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek