Kanizsai Dorottya Gimnázium

Meghívó a Nyílt Napokra

Gyorsan eltelt a jubileumi év, igazából még ki sem pihentük a fáradalmait, és máris itt vannak a Nyílt napok.
Aki még bizonytalan a döntésében, látogasson el hozzánk, hogy meggyőzzük! Aki már mellettünk döntött, szintén jöjjön el, hogy máris belekóstoljon a kanizsais életérzésbe! Ne várjon becsapós kulisszákat, inkább számítson egy elvarázsolt kastélyra, amit nem lehet első pillantásra kiismerni, de ahogy egyre beljebb hatolunk, feltárja kincseit!

És hogy mit kínálunk? Elsősorban azt, hogy minden kérdésre válaszolunk! Újdonságként megjelennek az információs pultok, ahol vendégeink első kézből kaphatják az információt diákjainktól, vagy éppen tanárainktól.

Kísérettel is bejárható az épület, megtekinthető iskolatörténeti kiállításunk, szaktantermeink, az iskolai élet színterei.
Az igazgatói tájékoztató után nyílik lehetőség a fő attrakcióra, a tanórák meglátogatására. Nyelvi órák, angol nyelven tartott szaktárgyi órák, de más tantárgyak órái is szerepelnek az „étlapon”, amit minden látogató a kezébe kap.

Új elem, hogy visszacsatolást is kérünk! Fontos számunkra vendégeink elégedettsége, illetve javaslataik, hogyan tehetnénk még jobbá, még informatívabbá ezt a programot.

Szeretettel várunk mindenkit, és ez nálunk nem puszta frázis! A Kanizsai egy vidám, de tartalmas iskola.


 

2018. november 19. Lovassné Vass Enikő

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek