Kanizsai Dorottya Gimnázium

Dorottya bál - 2023

Februárban van Dorottya napja, így iskolánk is ekkor tartja a már hagyománnyá vált Dorottya-bált. Sokan gondolhatják, hogy a 21. században már nem örvendenek akkora népszerűségnek a bálok, de ettől függetlenül gimnáziumunk legtöbb diákja együtt szórakozott péntek estétől szombat hajnalig.

A Dorottya-bál 18:00-kor nyitotta meg kapuit, a szombathelyi Haladás Sportkomplexum VIP termében. Az idei téma a ’Fairy tale’ volt. A helyiséget fényfüzérek díszítették és pasztellszínek uralták, akárcsak egy igazi tündérmesében.

Vacsora után iskolánk diákjai, illetve a Lorigo Táncsoport Egyesülete adott műsort szórakoztatva a vendégeket.
22:00-kor sor került a tombola sorsolásra is. A nyertesek különböző utalványokat, illatszereket, ékszereket és még sok más értékes tombolatárgyat vihettek haza.

Nem sokkal a tombola kisorsolása után megválasztottuk a bálkirálynőt és bálkirályt. Az idei bálkirálynő Hidalmási Szimonetta, a bálkirály pedig Kudron Márk lett, mindketten a 12.K osztály tanulói. A tanáraink közül Tóthné-Dancs Andrea tanárnő kapta meg a bálkirálynői címet és Pezenhófer György tanár úr lett a bálkirály.
 


Természetesen nem volt ennyire kötött a program. Hisz milyen bál az olyan, ahol nincs tánc? A bálozók már alig várták, hogy a táncparkettre léphessenek és végre kiengedhessék a fáradt gőzt. Talán mindenki nevében mondhatom, hogy az idei bál is kifogástalan minőségű volt.

Köszönjük iskolánk DÖK-ös diákjainak, legfőképp Koroknai Katának, a DÖK elnöknek, hogy nemcsak megszervezték a bált, hanem fel is díszítették a Sportkomplexum VIP termét.

Szereplők:
Náricza Nina 10.C: Ava Max - Salt
Bíró Emese 10.K:   Ed Sheeran - Afterglow
Stifter Anett 10.C: Rosa Linn - Snap
Tánc: Lorigo Tánccsoport
Konferált: Tasnádi Barnabás 11.A

A bálon készült fotókat a Galéria & Média menüpont alatt találják meg.
A fotógaléria közel 290 fotót tartalmaz, ezért előfordulhat, hogy a képek betöltődése kicsit tovább tart a megszokottnál..
Köszönjük türelmüket! 
blush laugh


Készült egy válogatott fotókat tartalmazó könyvtár is, amelyet a linkre kattintva tudnak elérni.

 
2023. február 12. Varga Virág 10.C
Fotók: Táncsics Gergely

                                        

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek