Kanizsai Dorottya Gimnázium

Dorottya bál - 2024

Február 16-án megrendezésre került iskolánk egyik legfontosabb évi rendezvénye, a Dorottya Bál, mely, mint előző években is, a Haladás Stadion VIP termében volt. A tradícióhoz hűen maradva idén is egy téma köré épült a rendezvény, mely a vörös-fekete színek voltak. Az iskolánk diákönkormányzata, Koroknai Kata vezetésével, nagy erőkkel dolgozott a szolgáltatások és díszlet rendezésén, melyek kiválóan sikerültek.

A bálra először a vacsorás jeggyel rendelkezők érkeztek este hat órakor. Az első vendégeket gyönyörű asztalok fogadták, rózsaszirmokkal és szálakkal díszítve. Hét órakor felszolgálták a négy fajta főételt, menütől függően. Az ínycsiklandó desszert után, 8 óra tájában megérkeztek a nem-vacsorás vendégek. 
 


Ezután nemsokára elkezdődtek a műsor. Iskolánkból több diák elvarázsolt minket gyönyörű hangjával, majd táncosok mozdulatain kápráztunk. A tombolaárulás ebben az időben már elkezdődött és a vártnál gyorsabban és nagyobb számban keltek a jegyek, így a végére még extrákat is kellett készíteni. 22:20-kor sor került a tombolasorsolására. Az osztályoktól és egyéb felajánlóktól tömérdeknyi nyeremény gyűlt össze, melyek utalványoktól, a belépőkön át, a kirakósokig terjedtek.

Mindez után elindult az igazi buli és megnyílt a táncparkett. Mi, diákok, rögtön ki is mentünk táncolni, de nagy örömünkre a tanárok is beszálltak. A tánc közben sok emlékezetes pillanatot szereztünk, mint, például a közös vonatozást a termen keresztül vagy a Macarena-t. A táncon kívül is jó élmény volt az iskola falain kívül társalogni a tanárainkkal.

A bálról készült fotók a Galéria & Média menüpont alatt tekinthetőek meg.


 

2024. március 17. Németh Kornél 9.K

 


Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek