Kanizsai Dorottya Gimnázium

Beiratkozási tájékoztató - 2020

Tisztelt Leendő Tanulónk! Tisztelt Szülő / Gondviselő!


Iskolánk a leendő 9. évfolyam beiratkozását 2020. június 22-én, hétfőn 8.00-tól 15.00-ig tartja.

A járványveszélyre való tekintettel iskolánk is fokozott óvintézkedéseket vezetett be. A beiratkozáshoz elegendő a szülő megjelenése, nem kötelező a gyermekét is magával hoznia. Az iskola belépéskor kézfertőtlenítést biztosít, szájmaszkot kérjük, hozzanak magukkal! Kérjük a járványügyi korlátozások és előírások betartását!

Beiratkozáskor csak a legszükségesebb adminisztrációt végezzük el, a csoportbeosztáshoz szükséges nyelvi szintfelmérőket szeptemberre halasztjuk.

A beiratkozásra kérjük, hozzák magukkal az alábbiakat:
-    személyi igazolvány
-    TAJ kártya
-    általános iskolai bizonyítvány
-    diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK-adatlap*
-    ha a tanuló SNI vagy BTM státuszú, az erről szóló szakvélemény fénymásolata

Az EMMI határozata alapján az idei tanévben elektronikusan vagy személyesen is beiratkozhatnak a tanulók.

A KRÉTA program e-Ügyintézés felületén 2020. június 15-től van lehetőség arra, hogy a szülő vagy törvényes képviselő a tanuló adatait beküldhesse a gimnázium részére a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével.

Az elektronikus jelentkezés határideje 2020. június 22. Elektronikus úton való beiratkozás esetén a személyi azonosításra alkalmas iratokat elég szeptemberben, az első tanítási napon bemutatniuk a tanulóknak.

Iskolánk adatkezelési tájékoztatóját, valamint kamerarendszerünk adatkezelési szabályzatát kérjük, honlapunkon olvassák el!  A megismerésről és elfogadásról szóló nyilatkozatot a beiratkozáskor kell aláírniuk.

Iskolánk jelképeit, a nyakkendőt / sálat, illetve a jelvényt szintén szeptemberben kell megvásárolni, beiratkozáskor pénzt nem szedünk.

Amennyiben a tanuló kollégiumi elhelyezést szeretne kérni, a korlátozott férőhelyek miatt kérjük, mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a választott kollégiummal!

A diákok számára a Németh Pál Kollégiumban biztosít étkeztetést a szombathelyi önkormányzat.(Szombathely, Magyar László u. 2.) Ha gyermekük számára igénylik a menzát, az alábbi elérhetőségeken kérem, keressék Éder Tiborné étkezési ügyintézőt:

Email: eder.tiborne@gamesz.szombathely.hu
Mobil: +36 20 503 4943


A diákigazolvány-igényléssel kapcsolatban kérjük, mielőbb keressék fel a területileg illetékes okmányirodát vagy kormányablakot! Az ott kapott NEK-ADATLAPOT kérjük, lehetőség szerint hozzák magukkal a beiratkozáskor, hogy minél előbb megrendelhessük leendő tanulóink számára az új diákigazolványokat. A NEK adatlapokat akadályoztatás esetén természetesen lehetőség van később is leadni, a nyári ügyeleti napok valamelyikén. Amennyiben azt szeretnék, hogy a diákigazolvány ne az állandó lakcímre szóljon, ezt legyenek szívesek feltüntetni a NEK-adatlapon is, pontos tartózkodási cím megjelölésével!

További információkért a 94 / 501-341-es, vagy a 06 30-305 1743-as telefonszámon érnek el bennünket munkaidőben.

Szeretettel várjuk leendő diákjainkat és szüleiket!

 

2020.június 04. Merklin Ferenc

Szülői információk

Eseménynaptár

Hasznos linkek