Kanizsai Dorottya Gimnázium

Fergeteges hangulat a KDG idei Szülői Bálján

Már hetek óta folytak az előkészületek az erősen zsúfolt KDG-s naptár ellenére, és elmondhatjuk, idén is nagyszerű hangulatban töltöttük az estét.

A bál tanulóink rövid műsorával kezdődött. Vígh Gergő énekelt nekünk, mindenki örömére, hisz Leonard Cohen „Hallelujah” című száma valamennyiünk kedvence. Ha már bál, nem maradhatott el a társastánc bemutató és a nyitótánc sem, természetesen „kanizsais” előadásban. (A világon mindenki kanizsais, mert vagy az volt, vagy az lesz, vagy éppen most is az!)

Külön produkció volt Czirók Dániel és Kovács Kristóf filmje, amit az őszi EUROWEEK-en forgattak. Hatalmas teljesítmény volt a program megszervezése, amiért a szülők nevében Módné Rozmán Tünde köszönetet mondott a szervező négyesnek, az iskolavezetésnek és a szülőknek is, hisz a 160 gyereket ők szállásolták el majd egy hétig.

A vacsora elfogyasztása után kezdődhetett a mulatság. Ezúttal DJ szolgáltatta a talpalávalót, s mi roptuk is rendíthetetlenül. Nagyon jó kis buli kerekedett. Aki megunta, vagy éppen elfáradt, kilátogathatott az előtéri kaszinóba, ahol szert tehetett egy kis nyereményre, vagy éppen elbukta összes vagyonát. Az elnyert kuponokkal később értékes ajándékokra lehetett licitálni. 

Jó társaságban gyorsan szalad az idő, így hamar eljött a tombolahúzás ideje. Szerencsére sok ajándék gyűlt össze, így talán senki sem távozott csalódottan. Amikor a főnyeremény is elkelt, következett a licitálás.
Iskolánk egykori diákja, Torjay Valter, a Művészeti Gimnázium művésztanára ajánlotta fel egyik képét erre a célra, ami végül 22000 forintért talált gazdára.

Ha már a pénznél tartunk, a szülők adományaiból több, mint 500 ezer forint gyűlt össze, amiért az SZM elnöke a helyszínen, mi pedig erről a helyről is köszönetet mondunk, diákjaink nevében!

A vidám mulatság egészen korahajnalig tartott, s megígérhetjük, mi jövőre is ott leszünk!

 

2017. november 28. Lovassné Vass Enikő

Szülői információk

Eseménynaptár

Hasznos linkek