Kanizsai Dorottya Gimnázium

MozaNapló

Kérjük szíveskedjenek a mellékelt képre vagy az alábbi  linkre kattintani, amely Önöket a mozaNapló internetes felületére irányítja át.

Itt a felhasználó név és a jelszó megadása után beléphetnek az elektronikus napló programjába. Ellenőrizhetik gyermekük/ gyermekeik osztályzatát, órarendjét, naplóban tárolt adatait, olvashatják az iskola és az osztályfőnök Önöknek küldött üzeneteit, emailt írhatnak valamint az Önök által korábban küldött emaileket is megtekinthetik.
A Szülők az elektronikus napló adatai online módon nem módosíthatják, kivétel az Önök email címe.

Amennyiben gyermekük adatai kiegészítésre, javításra szorulnak, kérjük szíveskedjenek a mozaNapló emailküldési funkciójának segítségével az osztályfőnököt erről tájékoztatni.
 

Segítség a program használatához
 
Elfelejtett/elveszett bejelentkezési azonosítók, jelszavak
Elfelejtett vagy elveszett bejelentkezési azonosítók/jelszavak esetén kérjük, szíveskedjenek az osztályfőnökökhöz vagy az iskola adminisztrációért felelős munkatársához fordulni, akik pótolni tudják Önöknek ezeket az adatokat.
 
Szülői email cím megadása vagy megváltoztatása
Adatok --> Saját adatlap --> Email cím
 
Az email cím megadása vagy módosítása után Önök kapni fognak egy email a Mozanaplótól a saját email fiókjukba. Ezt a levelet meg kell nyitni és a levél szövegében lévő hivatkozásra kell kattintani, hogy megerősítsük az email cím beállítást. Ezután a megadott email cím az iskola és Önök közötti kommunikációban elfogadottá válik.
 
A Súgó használata - mozaNapló segéd
Zöld színű gomb kérdőjellel  
 

A súgóban szereplő kérdések és válaszok jogosultsághoz kötöttek. A Súgóban olvasható leírás elsősorban az iskola dolgozóinak szól, nem pedig a Szülőknek. Emiatt az itt leírtak szerinti lépések a Szülők számára nem működnek. A programozók már dolgoznak azon, hogy szülői bejelentkezés után csak a szülői jogosultság szerinti képi elemek jelenjenek meg a Szülők számára, elkerülve a félreértéseket.
 

  

Szülői információk

Eseménynaptár

Hasznos linkek