Kanizsai Dorottya Gimnázium

Impresszum

Impresszum

Tartalomszolgáltató: Szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium
Cím: 9700 Szombathely, Aréna utca 10.; E-mail:  info@kdg.szombathely.hu
Telefon / Fax: +36 (94) 501-341
A tartalomért felelős: 2018.08.16-tól Merklin Ferenc intézményvezető; E-mail: merklin.ferenc@kdg.szombathely.hu
2018.08.15-ig  Módos Tibor intézményvezető
Webszerkesztő: Szabó Gábor; E-mail: web@kdg.edu.hu; web.kdg@gmail.com

 


© Copyright
 
Minden jog fenntartva. A Szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium (röviden KDG) weboldalain található szövegek, képek, grafikák, hanganyag, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel. A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak.
 
E weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi céllal sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik félnek továbbadni.
Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) a tartalomszolgáltatót illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.
 
 

Felelősségvállalás
 
Ezt a weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állították össze. Az információk pontossága és helyessége ennek ellenére nem garantálható, azt a tartalomszolgáltató kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti. Ezúton zárunk ki minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely e weboldalról származó információ felhasználása nyomán keletkezik.

Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a tartalomszolgáltató minden kártérítési felelősséget kizár, arra tekintettel, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.
 
 

Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása
 
A tartalomszolgáltató a weboldalainak látogatóiról nem gyűjt személyes adatot.
Az üzemelés közben keletkező adatok kezelését (IP-cím vagy URL-cím) a szerver üzemeltetője végzi.
 
 

Cookie-k használata
 
A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyeződhetnek el automatikusan az Ön számítógépén. ("cookie"). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Ön az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatójában talál segítséget.
 
 

YouTube
 
A KDG weboldalai használják a YouTube (üzemeltető: YouTube LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 USA) videómegosztó platformot. A YouTube olyan platform, amely lehetővé teszi hang- és videófájlok lejátszását.
Ha betölt egy oldalt a honlapunkon, a beépített YouTube lejátszó kapcsolatot létesít a YouTube-bal annak érdekében, hogy a videó- vagy hangfájl technikai továbbítását biztosítsa. Amikor létrejön a YouTube-bal a kapcsolat, az adatok továbbítódnak a YouTube-ra.
Az adatgyűjtés körére és céljára, adatainak a YouTube általi további feldolgozására és felhasználására, személyes adatainak védelmére irányuló jogaira és beállításaira vonatkozó információkat a YouTube adatvédelmi nyilatkozatában találhatja meg.
 
 

Külső hivatkozások használata
 
A KDG weboldalai tartalmazhatnak hozzánk nem kapcsolódó, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató hivatkozásokat. Miután a hivatkozásra kattintott, többé nincs befolyásunk a hivatkozásra (például a hivatkozást tartalmazó oldal IP-címe vagy URL-je) kattintva továbbított személyes adatok gyűjtésére, tárolására vagy feldolgozására, hiszen a harmadik felek magatartása magától értetődően rajtunk kívül áll. Ezért a KDG nem vállal felelősséget a személyes adatok harmadik fél általi felhasználásáért. 

Bemutatkozás

Eseménynaptár

Hasznos linkek