Kanizsai Dorottya Gimnázium

Diákönkormányzat

A Kanizsai Dorottya Gimnázium diákönkormányzata lelkesen dolgozik azon, hogy a diákélet a lehető legjobb legyen az iskolában. Egyik legjelentősebb része ennek a Dorottya-bál, ahol a diákok és tanáraink együtt vacsoráznak, beszélgetnek, táncolnak.

December 6-án rendszerint vendégünk a Mikulás, de az angyalok is eljönnek hozzánk karácsony előtt, angyalpostát szállítani. Emellett minden tanterem és az iskola karácsonyi díszekben pompázik a „háziverseny” keretein belül, hogy diáktársaink még jobban összeszokjanak és megismerjék egymást.

Nem ijedünk meg a szemétgyűjtés, az adománygyűjtés és megannyi jótékony program szervezésétől sem. Persze helyet kapnak a vicces, beöltözős estek vagy éppen az adventi koszorú készítés, ahol a diákok együtt teáznak és sütiznek.

Tavasszal a diáknap megszervezése a legnagyobb kihívás a diákönkormányzat számára, amikor is a diákok számos program közül választhatnak (pl. katonai akadályverseny, judo bemutató, kvíz, Fifa, karaoke stb.), hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes időtöltést.

Összegségében diáktársainknak kedves, mulatságos közeget teremtünk, hogy könnyebb legyen a beilleszkedés és a gimnáziumi élet.    

2021/2022-es tanév DÖK képviselői:

 

DÖK elnök: Rozmán Dorka 11.K
DÖK elnökhelyettes: Smelka Alíz 10. B és Tasnádi Barnabás 10.A
DÖK segítő tanár: Horváthné Baumgartner Eszter
DÖK elérhetősége: kdg.dok@gmail.com


 
2021. december 09. Smelka Alíz és Rozmán Dorka
Horváthné Baumgartner Eszter
 

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek