Kanizsai Dorottya Gimnázium

Diákönkormányzat

A Kanizsai Dorottya Gimnázium Diákönkormányzata lelkesen dolgozik azon, hogy a diákélet a lehető legjobb legyen az iskolában. Egyik legjelentősebb része ennek a Dorottya-bál, ahol a diákok és tanáraink együtt vacsoráznak, beszélgetnek, táncolnak.

December 6-án rendszerint vendégünk a Mikulás, de az angyalok is eljönnek hozzánk karácsony előtt, angyalpostát szállítani. Emellett minden tanterem és az iskola karácsonyi díszekben pompázik a „háziverseny” keretein belül, hogy diáktársaink még jobban összeszokjanak és megismerjék egymást.

Nem ijedünk meg a szemétgyűjtés, az adománygyűjtés és megannyi jótékony program szervezésétől sem. Persze helyet kapnak a vicces, beöltözős estek vagy éppen az adventi koszorú készítés, ahol a diákok együtt teáznak és sütiznek.

Tavasszal a diáknap megszervezése a legnagyobb kihívás a diákönkormányzat számára, amikor is a diákok számos program közül választhatnak (pl. katonai akadályverseny, judo bemutató, kvíz, FIFA, karaoke stb.), hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes időtöltést.

Összegségében diáktársainknak kedves, mulatságos közeget teremtünk, hogy könnyebb legyen a beilleszkedés és a gimnáziumi élet.    

2022/2023-as tanév DÖK képviselői:

 

DÖK elnök: Koroknai Kata 10. C
DÖK elnökhelyettes: Andor Zsófia 10. K és Varju Dorottya 10. C
DÖK segítő tanár: Kiss Patrik
DÖK elérhetősége: kdg.dok@gmail.com


 
2022. november 08. Kiss Patrik 
 

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek