Kanizsai Dorottya Gimnázium

Közösségi szolgálat a Savaria Történelmi Karneválon

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. fontosnak tartja a karneváli önkéntes tevékenységeket. A karnevált szervezők szándéka, hogy 2015-ben, ahogy az eddigi években mindig, színvonalas turistákat csalogató eseménynek adjon otthont Szombathely. Ehhez járulhatnak hozzá mindazok, akik önkéntes tevékenységre jelentkeznek. 

A karneváli önkéntes programot a Vas Megyei Önkéntes Centrum szervezi és koordinálja. A centrum munkatársai önkéntesek és iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok jelentkezését egyaránt várják a rendezvényre!

Rengeteg kiváló lehetőség kínálkozik a Karneválon való munkavégzésre: lehet szórólapozni, parkot rendezni, jegyellenőrnek lenni, lelátókra felügyelni, portaszolgálatot vállalni, lovak felügyeletét végezni, idegenvezetőnek lenni magyar, német és angol nyelven, futárként dolgozni és még számtalan egyéb módon lehet segíteni a Karnevál megvalósulását ! 

Mindent megtudhat a lehetőségekről, az időbeosztásról és a jelentkezés módjáról, ha a fenti logóra vagy  ide kattint !A Savaria Karneválon a Civil Korzón megjelenő KALÁSZ (Katolikus Asszonyok és Lányok Szövetsége) keres közösségi feladatot ellátó diákokat (nemcsak lányokat!) segítő tevékenységre.
Feladat helyszíne Szombathely, Szent Márton utca
A feladat ellátásának időpontja: 2015. augusztus 28-29-30. (péntek-szombat-vasárnap) 10-18 óráig (akár óránkénti váltásban is)
Jelentkezni lehet: Pados Györgyi, Telefon: 30 / 9377-444; E-mail: gy.pados@hotmail.com
Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 23.
Igényelt létszám: 30 fő
 
 
 
 
 
 


 


 

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek