Kanizsai Dorottya Gimnázium

Mikulás-kupa - 2021

Ismét elérkezett december 6-a, a várva várt nap, amikor az iskolában minden évben üdvözletét teszi a Télapó. Negyedik órában mindenki fülelt, mikor hallja meg azt a bizonyos három koppanást az ajtón, ami a szaloncukrok és a mogyoró (és persze a Mikulás) elérkeztét jelzi.

A jutalom természetesen nem jár ingyen, illik egy szép dalt is nyújtani azért cserébe. Ám ezúttal nem csak a piros ruhás ajándékosztót várták izgatottan a Kanizsai Dorottya Gimnázium diákjai, hanem a mérkőzéseket is, ahol összemérhették erejüket más osztályok tanulóival.
 


A Mikulás-kupán tizennégy osztály csillogtatta meg röplabda tudását. Abszolút kategóriában a 12.K osztály végzett az élen, őket követte a 10.K („B” csapata), a dobogó harmadik fokát pedig a 11.K foglalhatta el. Az alsóbb évfolyamok is becsületesen helyt álltak a megmérettetésen. Közülük a 10.K osztály („A” csapata) diadalmaskodott, megelőzve a második helyet kiérdemlő 10.C-t.

Bár a képzeletbeli érmek már elkeltek, úgy gondolom, minden diáknak kijár egy nagy taps a részvételért, és azért, mert újfent élettel töltötték meg a tavaly ilyenkor üresen kongó tornacsarnokot.

 
2021. december 6. Németh Dorka 11.C

                             

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek