Kanizsai Dorottya Gimnázium

Könyvajánló - Megjelent Horváth Nikoletta Kutyaszív szeretet című kötete

December 10-én debütált  Horváth Nikoletta Kutyaszív szeretet című legújabb kötete!! Niki írásai végén Lili, hű társa, és segítője kommentál, ragadja kézbe, akarom mondani mancsba az írás jogát. Hogy miért mondom éppen így? Nos, ennek a kérdésnek a megválaszolása eggyel több a rengeteg más indok mellett, amiért érdemes megvásárolni ezt az egyébként karácsonyi meglepetésnek is kitűnő olvasmányt!

A bemutató elején mindenekelőtt köszönetet mondtak mindazoknak, akik a könyv megszületésében segítséget nyújtottak, kiadásában részt vettek. Ezt követte egy beszélgetés, melyben Nikit Perlaki Nóri faggatta. Mesélt önmagáról, Liliről, barátokról, célokról és még sok érdekes dolgot megtudhattunk a Vakvagánytól.

A beszélgetést egy olyan bejelentéssel zárta Niki, mely a vak, és látássérült emberek számára örömhír lehet: A következő évben hangoskönyvben is elérhetővé válik mind az ÖRÖM ABC, mind a Kutyaszív szeretet, melyet nem is akárki, hanem az író előadásában hallgathatunk meg!!  

Ezúton szeretném megköszönni, hogy létre jött e kötet, s remélem, nem csak én, hanem mindenki más  is örömet, s vigaszt lel e sorok között, mögött. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Niki megkért, hogy tolmácsoljam a kérését a KDG-sek felé: Aki szeretné megvásárolni bármely kötetét, az keressen meg engem személyesen vagy facebookon, nálam lesz lehetőség a megrendelésre!

 

2017. december 11. Csiszár Tamás (Vaksiboy) 11.C

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek