Kanizsai Dorottya Gimnázium

Dorottya Bál - 2022

Nem tudom, hány évre nyúlik vissza a Dorottya-bál hagyománya, de az biztos, hogy már az én időmben is volt, pedig idestova 45 éve lesz, hogy sikeres érettségit tettem szeretett iskolámban.

Igaz, akkoriban a tornateremben buliztunk, teljes kivilágításban és a tanári kar vigyázó tekintete mellett, de nagyon élveztük. Jó volt lazítani, táncolni, nézni azt a kevés fiút, akik akkoriban a Kanizsaiba jártak, illetve figyelni a nagyon menőnek tűnő felsőbb éves lányokat, hogyan bolondítják a srácokat.

Ma már nagyon más a világ, mások az igények, de azt hiszem, az idei bál ellen senkinek sem lehet minőségi kifogása. Szombathelyen nincs jelenleg elegánsabb báli helyszín! Szerencsére ezt a diáksereg is így gondolta, és megtisztelte az eseményt az alkalomhoz illő báli viselettel.
 


A vendégek egy finom vacsorával hangolódtak a mulatságra. A desszert után iskolánk tanulói rövid műsort adtak, majd a tanár-diák nyitótáncra került sor. A közönség alig várta, hogy a táncparkettre léphessen, s kezdetét vegye a fergeteges buli, egészen éjjel egy óráig.

Az idei bálkirálynő Csárdi Kincső, a bálkirály pedig Farkas Máté lett, mindketten a 12. A osztályból.
Aki ott volt, jól érezte magát, s biztosan jövőre sem hagyja ki a Dorottya-bált.

Szereplők:
Deutsch Lilla 10. c Shawn Mendes: This town
Lévai Ivett 9. c The Platters: Twilight Time
Tánc: Bene Nándor- Gerencsér Zsófia, Tóth András – Rozmán Vivien, Cziráki Bálint – Kránitz Anna
Konferált: Banca Evelin 12. B

A bálon készült fotóink a Galéria @ Média menüpont alatt találhatók.
 
2022. február 25. Lovassné Vass Enikő

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek